Όροι και προϋποθέσεις


O ιστότοπος vaptistikopaketo.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών βάπτισης. Ανήκει στην ατομική εταιρεία με την επωνυμία ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ η οποία εδρεύει στη Βέροια, Αντωνίου Τσούπελη 6 με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@vaptistikopaketo.gr και τηλέφωνο εξυπηρέτησης το 2331063505.

Κάθε χρήστης που συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του συγκεκριμένου ιστότοπου θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να διακόψει κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αποστολή και Παράδοση:

Για τα προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε η αποστολή από τα γραφεία μας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών εφόσον είναι σε διαθεσιμότητα. Για τα προϊόντα τα οποία θα παραγγείλουμε/ετοιμάσουμε (ειδική κατασκευή) για εσάς, ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από της εταιρίες που συνεργαζόμαστε και συνήθως είναι 7 με 10 μέρες. Οι μπομπονιέρες, οι λαμπάδες και οι συσκευασίες βάπτισης θέλουν 10 με 15 μέρες να ετοιμαστούν. Ο δικτυακός τόπος paketovaptisis.gr συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ COURIER. Ο χρόνος παράδοσης των δεμάτων σε εσάς διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή στην οποία θα σταλεί η παραγγελία και καθορίζεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (συνήθως 3 εργάσιμες ημέρες). 

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα έπειτα από την ειδοποίηση της μεταφορικής, πραγματοποιείται και δεύτερη ειδοποίηση και αν πάλι δεν το παραλάβετε το προϊόν επιστρέφει στην εταιρεία μας. Να ελέγχετε πάντα τα προϊόντα που παραλαμβάνετε ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Τρόποι Παραγγελίας/Πληρωμής:

1. Μετρητά με Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στον χώρο σας με την παραλαβή των προϊόντων. Για να ισχύσει μια παραγγελία ο πελάτης θα πρέπει να καταθέσει 30% προκαταβολή στην τράπεζα (οι Λογαριασμοί Τραπέζης φαίνονται παρακάτω) με αιτιολογία το όνομα που δήλωσε στην παραγγελία, καθώς και τον αριθμό (ID) παραγγελίας που θα σας στείλουμε με mail.

Αφού παραλάβετε και ελέγξετε την παραγγελία σας, δίνετε στον υπάλληλο της εταιρείας courier το αντίτιμο/υπόλοιπο της αξίας της σε μετρητά. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

2. Τηλεφωνική παραγγελία

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα του www.paketovaptisis.gr, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά στο τηλέφωνο 2331063505 ή μέσω email στο info@vaptistikopaketo.gr.

3. Πληρωμή μέσω Τράπεζας

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω e-banking. Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Όνομα δικαιούχου λογαριασμών: ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR25 0172 2430 0052 4302 2453 325
SWIFT/BIC: PIRBGRAA

EUROBANK
IBAN: GR45 0260 0770 0001 1020 0715 867
SWIFT/BIC: ERBKGRAA

ALPHA BANK
IBAN: GR21 0140 5080 5080 0200 2006 323
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Για να ισχύσει μια παραγγελία ο πελάτης θα πρέπει να καταθέσει 30% προκαταβολή στην τράπεζα.

Κατά την πληρωμή σας στην τράπεζα θα πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το όνομα που δηλώσατε στην παραγγελία σας, καθώς και τον αριθμό (ID) παραγγελίας που θα σας στείλουμε με mail.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
● Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τον αριθμό (ID) της παραγγελίας σας  & το όνομά σας στην “Αιτιολογία (για τον δικαιούχο)” στο ebanking ή στο καταθετήριο.

Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας είναι η 83223, μπορείτε να γράψετε “83223 ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ”. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ακόμα πιο γρήγορα και σωστότερα η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που η κατάθεση των χρημάτων δεν γίνει εντός του χρονικού ορίου της μίας εβδομάδας από την ημερομηνία της παραγγελίας σας, η εμπορική μας συναλλαγή παύει να υφίσταται χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Μετά την καταχώρησή της παραγγελίας σας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για ενημέρωση, επιβεβαίωση και τυχόν διευκρινήσεις.

Για μεταφορές χρημάτων από την ίδια τράπεζα στην ίδια τράπεζα δεν υπάρχουν τραπεζικά έξοδα.

Για μεταφορές χρημάτων από άλλη τράπεζα σε άλλη τράπεζα τα τραπεζικά έξοδα (προμήθειες κλπ) επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να γίνει εξόφληση της παραγγελίας σας τραπεζικά, αυτό πρέπει να γίνει το αργότερο μια ημέρα ΠΡΙΝ την αποστολή/παραλαβή της.

Οι αγορές με ηλεκτρονικές συναλλαγές π.χ. μεταφορά από τραπεζικό λογαριασμό σε τραπεζικό λογαριασμό (είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω e-banking) ανήκουν στην κατηγορία “πλαστικού χρήματος” και σας βοηθούν να “χτίσετε” το αφορολόγητο ποσό σας.

Επιστροφές Προϊόντων:

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε για οποιονδήποτε λόγο, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας για την αντικατάσταση του προϊόντος ή αν επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας εφόσον πρώτα επιστρέψετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Μόλις γίνει η παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή από εμάς και εφόσον γίνει επιβεβαίωση ότι το προϊόν δεν έχει αλλοιωθεί, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του vaptistikopaketo.gr ώστε να συνεννοηθείτε για την αντικατάσταση του προϊόντος ή για τον τρόπο που επιθυμείτε να σας επιστραφούν τα χρήματα.

Τα χρήματά σας θα επιστραφούν το πολύ μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Δεν ευθυνόμαστε για ζημιές που μπορεί να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους.

Τα προϊόντα τα οποία είναι ειδική παραγγελία/κατασκευή δεν επιστρέφονται, εκτός της περίπτωσης ελαττωματικού προϊόντος.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/επιστροφές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 2331063505, 6948822729
ή στο email: info@vaptistikopaketo.gr