Το Κατάστημά μας

Εδώ και δυο γενιές, η επιχείρηση μας λειτουργεί ασταμάτητα από το 1960. Αρχικά με νυφικά, βαπτιστικά και είδη γάμου και από το 2013 και με παιδικά ρούχα. Η αγάπη μας για τη βάπτιση και το μεράκι μας για να υπηρετήσουμε τον πελάτη, μας οδήγησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Στο vaptistikopaketo.gr θα βρείτε ρούχα βαπτιστικά, λαδόπανα, βαπτιστικά παπούτσια, λαμπάδες, κουτιά βαπτιστικά, μπομπονιέρες, πακέτα βάπτισης και πάνω από όλα οι τιμές μας είναι απόλυτα εναρμονισμένες στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που βιώνουμε.

Στόχος μας είναι να βρείτε σε μας οικονομικές λύσεις για τη βάπτιση σας. Να σχεδιάσουμε μαζί το πακέτο που σας ταιριάζει, παρέχοντάς σας πρωτότυπες, ιδιαίτερες και εξατομικευμένες λύσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών. Η εμπειρία ετών, η βαθιά γνώση για το αντικείμενο μας και η συνέπεια που μας χαρακτηρίζει μας επιτρέπουν να αναλάβουμε τη βάπτιση σας και να την ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία πάντα με κριτήριο την καλαισθησία και την καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείτε να βρείτε.

atelier1